Kızlar hayırlı akşamlar içimi dökmek istedim çünkü artık çooooook daraldım. Konumuz isim eşimle evlenmeden önce hep hayalimiz çocuk olursa kız da olsa erkek de olsa adınız deniz koymak dı. Çok şükür allah nasip etti belli olduğundan beri hep deniz deniz dedik herşeyi ona göre hazırladık falan yurt dışında bi tane görümcem var eşi hep dedi ki deniz koymayın uygun değil falan o arada kayınpederim eşime hem babamın adını koymasını da söylemiş işte bize çok yardımcı oldu falan diye ama benim haberim yok eşimde eniştesine öyle demiş işte başına Gökhan da koycam falan diye neyse gittiler en son onaylamıştı sonra korana çıktı falan 8 aylık olduk yeni geldiler bir ay burda kaldı ve her görüşmede isim konusu açıldı neymiş Gölhan da olmazmış o gök deniz diyecekmiş falan filan ben çoğuna cevap bile vermedim neyse gitmeden önce son bir hafta çok iyidi sevdi hiç isim konusu açılmadı falan iyi kabul etti dedik bi aile grubumu var ve ben de göremiyorlar diye sürekli fotoğraf atıyorum bu gün de attık ve yine yazık bide ismi düzgün olaydı yazmış ve ben aşırı sinirlendim ve büyük harfler GÖKHAN DENİZ. Yazdım ve arkasına yazık yazık yazmış ve grup dan çıkmiş. Sizce ben mi abartıyorum bi akıl verin valla sinir den çıldıracam artık.