Merhaba kızlar 9 aylık bir bebeğim var gelişimi çok şükür güzel ve size sorum şu gece uykusuna benim çevremdeki anne bebekler akşam 9 da yatırıyorum dıyor sabah bir kere yada iki defa emziriyorum uyuyor dıyorlar ama bizimkisi 1 asagı yatmıyor ve diyelimki banyosunu yaptırdım yağladım yordum uyuttum derken 10 uyuttum diyelim 12 de yine kalkıyor ve hemen emzirlyorum ki uykusu açılmasın diye direk kalkmak istiyor ve uykusunu açıyor kaldırmadan 1 saat denıyorum oraya donduruyorum buraya donduruyorum tekrardan bir umut uyur diye kesınlıkle uyumuyor arkadaşlar 2 civarı geri yatıyor derin uykuya dalıyor doğduğundan beri hep erken uyutmaya çalışsamda olmadı gündüz uyutma diyorlar bebektir nasıl uyutmayacağım ki karşı komşum oğlum En fazla yarım saat uyuyor gündüzleri aksamda 9 da uyur Sabaha kadar dıyor gündüz uyutmadı Mı hata yapıyorum gündüzde 3 saat arayla uyur 🤨 kızlar yardım edin deliricem hiç bir şey yapamaz oldum çıt sese uyanıyor adamla kardeş olduk resmen allahtan anlayışlıda şükür 12 kadar bizle oturuyor oyun oynuyor düşününki gerisini siz 🤕🤲🏻🙄 beklıyorum onerıleri