esraeylul34 Kızlar kizim 8 aylık ve bu zamana kadar hep emzirdim gogsum sut topladığı ve iltihaplı olduğu için suan sadece sagicam ama bu süreç te bebeğime mama takviyesi almak zorundayım iyi kilo aldıran mama hangisi bi de bebegim içer mi kac cl vermem lazım 😬
Damla29 esraeylul34 sma kullanıyorum ben bebeğim 1 bucuk aylık 1 numara ama 8 aylıksa 2 numara alın kiloda aldırıyor bize yaradı yani göğsünüz neden intihap oldu mastitmi oldu aslında bu süreçte emzirme öneriliyor
duygukoc esraeylul34 aptamil kullanıyoruz şuan kilo öyle çok aldırmıyor ama hipp kullanırken 9 günde 500 gram almıştı doktor mamayı azalt demişti
Ek-istanbul esraeylul34 sizin 2 numara kullanmanız lzım 8 aylık oldugu için 9 aydan sonra 1 yasına kadar 3 numara
Nzlberen Numaraları var 06 Ay 6 ay ve sonrası. Siz 2 numarayı alacaksınız kutunun arkasında yazar nasıl yapılacağı. Benimki 2.5 aylık 90 120 ml arası yapıyorm. Siz internetten bakın ayına göre kaç ml içmesi gerekıyor diye
esraeylul34 Damla29 evet mastit oldu ama ilerlemiş ve sütüme karıştı bebegim sancilaninca bende hastaneye götürsün ve sonuç bu 😏saymanı soyledi
Damla29 esraeylul34 geçmiş olsun smadan memnunum tavsiye ederim aptamilde iyi diyolar ama tabi bana sma bi problem yaratmadı bide anne sütüne en yakınmıs ben hem emzirip hem mama veriyorum