Deletedmom412 Betul34 vermişlerdi ama attım çöpe içeriği temiz değilmiş doktorum coledan verdi onu kullanıyorum. Ocean var çoğunluk bunu kullanıyor.
Papatya07 Betul34 bu vitaminin icinde seker oldugu icin gazdan mahvolduk eczaci soyledi cocuk kakasini yapamiyor dvit ona gore daha iyiymis doktorumun. Onerdigi icin carlson yada wellcare
Babymom Betul34 ocean kullanıyorum terad3 de şeker ve bozulmasını engelleci bho olduğu için oceanın 400 UI lısını kullanıyorum çeşitleri var alıcağınızı eczanenize sorarsınız 🤗
Betul34 Deletedmom412 ben napsam kullanmaya başlasam mı bilemedim bugün 15. Günü 15. Gününde başlanması şartmı
Mltmlrn Bende kullanıyorum bu damlayı..İçeriğinde ne var ki?? Sakıncası nedir bilen yazabilir mi sonuçta d3 sağlık ocağı verdi kullanmanz gerekiyor dedi
Keziban Mltmlrn içerisinde butilhidroksilanisol var nete yazın zararını anlarsınız. Kutusunda da yaziyo zaten
Betul34 [bilinmeyen] herhangi bir yan etkisi olmadı dimi. Kafam karıştı benimde şimdi yarın doktora gidicez ama 15. Gün başlıcak dediler sağlık ocağından bugünde 15. Günü bebeğimin şart mı bugün kullanmam
Keziban [bilinmeyen] canım makaleye gerek yok kutusunda kocaman butilhidroksilanisol yaziyo içeriğini oku faydasından çok zararı olduğunu anlatiyo zaten. Ahh böyle doktorlar neden var acaba insan sağlığı bu hele ki bebe bunlar
Betul34 [bilinmeyen] bizimde 15. Günü kullansam mı bilemedim şimdi kafam karıştı iyice zararı olursa diye korkuyorum
Nurselcaglar Betul34 benim bebeğim 3 buçuk aylık 15. Günden beri kullanıyorum ve hiçbir sıkıntısı görmedim o vitamin damlası
Keziban Deletedmom412 inan ilk defa kızım severek içti ve içerisinde zeytinyağı olduğu için kabızlık vaya gaz yapmiyo.