ebbzek Arkadaşlar buraya girdiğimde çıkan sesli reklamlardan korkar oldum, bebeğimi kaz kez uyandırdı,uykusunda sıçrattı aynı şekilde eşimide, sırf bu yüzden girmek istemiyorum artık. Bu konuda ne yapmamız gerekiyorsa yapalım, kaldırılsın.
NaimeYilmaz ebbzek Medya sesini kapatmanız gerekiyor. Sesli/sessiz reklam diye bir seçeneğimiz yok maalesef.
BalarisiYusra ebbzek ben sürekli sesi kısık tutuyorum artık alıştım sürekli video reklamı çıkıyor hatta bu yazıyı yazarken bile çıktı😂😂
DuygusuzHatun ebbzek aynen bende bu yuzden silmeyi düşündüm cok sacma olmus ve kalkmasi icin bende post acacaktm
Dygavs NaimeYilmaz medya sesini kapatamayan cnkü o an telefonunda ee ee yada ninni açık olan anneler oluyor (ben) bu yüzden uygulamaya giren çevrem çok azaldı
ebbzek NaimeYilmaz medya sesini kapatamıyorum çünkü başka Bi uygulamadan bebeğimi uyutmak için kolik müzikleri dinletiyorum o esnada Bi gireyim uygulamaya diyorum ama yok biz de sonuçta anneler olarak vaktimiz kısıtlı bu reklamlar yüzünden girmiyorum artık
NaimeYilmaz Dygavs O zaman medya sesini kısıp video sesini açmalısınız. Yani bu bizim elimizde bir şey değil. Video reklamlarını google yerleştiriyor.
Emirim Dygavs o annelerden bieide benim pış pış sesi acik ve sadece uyuturken girebiliyordum nete artik bende daha az giriyorum reklam cikacak korkusuna
Marchmom Emirim evet ninni açık oluyor, birden bas bas reklam giriyor. Önceden olmuyordu. Tam uygulamaya girilecek zamanda korkudan giremiyorum
AlimbalAlim ebbzek Aynen bu benim de derdim. Ekranda iki program açık oluyor. YouTube ve bu forum. YouTube da ninni açıyorum. Sonra buraya giriyorum. Reklam çıkıyor bebeğim kaç kez sıçradı. Uyuttugun anlarn dışında zaten giremiyorum🤷