Asyalina Bebeğime ya hamak beşik yada işe yaramazsa 4moms almayı düşünüyorum sürekli sallanarak uyutulmaya alıştığı için hep sallanmak istiyor hep kucakta kucaktan indirnce aglıyor:( bende çaresizce bir çözüm arıyorum :( kullanan anneler memnunmusunuz acaba
Valiva Asyalina bende kullandım kızım uyuyunca içine koyunca biraz daha uzun uyuyordu o işimize yarıyordu
Omerim Asyalina ben aldim oglusum hic sevmedi icine koydugum an aglamaya basliyor. Denemeden sakin almayin 🤗
Munire Asyalina bizde kullanıyoruz ama arkadaşın dedği gibi mucizevi birşey değil ve 6 aya kadar anca kullanır sonra satarız heralde
Asyalina [bilinmeyen] şuan günlük işlerimi yapabilmem için yanlızken beni kurtarabilecek bir şeye ihtiyacım var yani kesin işe yarayacagını bilsem hemn gidip şimdi alıcam ama fiyatı azda degil alıp çöp olmasındanda korkuyorum.en iyisi söylediğin gbi yapayım deneyelim işe yararsa ancak öyle alayım teşekkür ederm canım
Asyalina [bilinmeyen] ya teşekkür ederim kullanan birinin yorumu her zaman etkili oluyor en iyisi e bebege gidip deneyerek karar vermek inşallah baby plus işe yarar 4momsa göre çok uygun fiyatı .hemde söylediğinize göre işe yarayacak gibi duruyor 💫🙏
Elaninannesi Letgoya koydum 1500 satıyorum almak istersen veriyim hıc kullanmadım daha dogrusu ne zaman koysam aglıyo kutusuna kaldırdım 3 ay oldu yok sevmedı tekrar kurduk fılan olmadı
Elaninannesi Ya kullananlar var memnun kalanlar ablam ıkı cocugundada kullandı mesela kurtarıcım derdı gıttım aldım dogdugundan berı kullanıyo rum yok yok kucakcı benımkı sallanmayı sevmıyo kucagına alıp odada pıspıs gezıceksın