Mhulya011 Kızlar kaç öğün vermem gerek mesela sabah yediriyom sonra beni emiyor sonra bir meyve mama ondan sonra çorba ben diye gidiyor gece yatarken vermiyorum.
TalentedMom Mhulya011 eğer emiyorsa sabah önce anne sütü alması gerek sonra kahvaltı meyve anne Sütü çorba yoğurt anne sütü yazdım sana e😃
Deletedmom5 Mhulya011 Benim oğlum daha 4 aylık yanlış bilgilendirmeyim canım tecrübeli anneler vardır postun üstte kalsın bilgi al❤️ Ama ben 6-9 ay arası ana öğün anne sütüdür 6.ayda amaç çenesi çalışsın yemek yemeye alışsın böyle diye biliyorum
Mhulya011 Aysen58 irmik muz avokado pekmez veriyorum. Alerji sıkıntısı oldu için yoğurt ve peynir veremiyorum
Aysimakusum Arkadaşlar yanlışınız var 6. Aydaki bir bebek ek gıdaya yeni geçmiş durumda ve o şuan sadece tadım yapmalı… Ana öğünü anne sütü veya formül süt olmalı. Öğleden sonra vereceginiz tadımlık yiyecekler harici bir şey vermeyin ağır gelir ve daha sonra uğraşırşıniz. Ek gıda sabir isteyen zamanla ilerleyen bir durum
Nltka Ben sabah uyanır uyanmaz mama veriyorum aradan zaman geçince yumurta peynir. Sonra yine açılmasını bekliyorum meyveli yoğurt yada sadece meyve sonra yine mama akşamda çorba veya muhallebicin içine muz rendeliyorum gece yatmandan mamasının içine bir tane cici bebe atıyorum öyle yatırıyorum. Ama bu yazdığım şeyler böyle dolu dolu kaşıklar değil tabi ki yutma refleksi gelişsin tat duygusu oluşsun diye bu verdiklerim bitmiyor kesinlikle ısrarda etmiyorum doktorumda bu şekilde olucak diye bilgisi var .
Aysimakusum Mhulya011 basla ama tadimlik oyle öğün gibi degilki tadina bakmali sadece tadimlar bitince tek öğünle birşeyler yapabilirsin
Avsininannesi15 6.ay 10 gunluguz sadece 1 öğün 2 yemek kaşığı kaşık mama veriyorum başka seylerdende öyle hafif tatdiriyorum parmaq ucuyla tadlari bilsin diye ben şuan ağırlık yapar diye zorlamiyor kendiside istemiyor🤷♀️ sadece tatdiriyorum
Denizin_annesi_03 6 ay 12 günlüğüz, öplen tek öğün, 5 er günlük havuç, kabak ve bugün patatese geçtik, alerjik bebek süt ürünlerine, 7. Ayde meyve ile iki öğüne çıkarabilir sin dedi doktor. Anne sütü hala ilk sırada olmalı diye biliyorum.