duygukoc 40 çıkıp bebeğini akşam 10 cıvarlarında yıkayan varmı akşam yıkayan varmı yani tereddütte kaldımda yıkamak yıkamamak arasında yarın sabah doktor rand. Var
Benanneyim duygukoc ya yıkayın birşey olmaz hurafelere inanmayın ben geceleri yıkıyorum yani içinizi rahat tutun besmele çekip yıkayın Allah’ın izniyle birşey olmaz
-Sunshine- duygukoc Doğduğu günden beri saat farketmeksizin yıkarım. Akşam bebek yıkanmaz diye bişey yok aksine gece yıkayıp yattığı zaman vücudu dinlenmiş oluyor ve uykuya damlası daha kolay oluyor. İnanmayın bu tür hurafelere 🌺
elifiii duygukoc Yıkayabilirsiniz elbette. Sadece yıkadıktan sonra uyutacaksanız ne cok ac ne cok tok olsun, ve uyurken sıcak tutmaya calısın. Sonra kademeli olarak azaltırsınız.
1mom1baby duygukoc ilk banyosunu gece yaptı küçükken hep geceleri yikardim rahat uyusun diye artık hangi saat uygun olursa yıkıyorum yikandiktan sonra dışarı çıktığımız zamanlarda oldu
MervEslinArden duygukoc her akşam yıkayıp yaptırıyordum 1 haftadır havalar soğudu diye 2 güne bir yıkıyorum