TuubaNil Merhaba , yakın zamanda gittiğiniz memnun kaldığınız çocuk doktoru ve ücretlerini yazabilir misiniz ?
Hanife38 TuubaNil şahsen ben oğlumu dünyam hastanesi sezin arslana götürüyorum ilgilenmesi Güz el bir doktor fiyatı 165 tl tekden hastanesinde de bildiğim ahmet maranki diye doktor var oda çokk ilgili bir doktor onunda fiyatı en son 150 tl falandı canım
Birgulibrahim TuubaNil Tekden hastanesi Ahmet Selim Hasözler ben çok memnunum. Sendika indirimli fiyatı 140 lira idi indirimsiz fiyatı bilmiyorum
Deletedmom379 Hanife38 Ahmet Maranki dgeil kız o Ahmet Maranki bitkilerle ilgilenen biri 😂😂 Ahmet kamali Tekden de 😂😂
TuubaNil Hanife38 teşekkür ederim cevabınız için. Sağlık ocağındaki hemşirede Sezin hanımı tavsiye etti
nuray_aktunc Deletedmom379 memorial hastanesi uzman dr Melahat Yeni son muayene ücretini bilmiyorum veya daha uygun derseniz medical palas Samet özer bey gayet iyi ve ilgililer
Hanife38 TuubaNil tabi dünyam hastanesini arıyosunuz sezin hanımla görüşmek istiyoum diyosunuz onlarda asistanına bağlıyolar onunla görüşebilirsiniz
Serife00 Bebeğim Memorial de doğdu ilk muayene Soner Demirel yaptı bende ona devam ediyorum en son 270 küsür ücret ödedik