Annesivekizi Kızlar bebeğim 7 aylık ve 2 aydır devam ediyor. Yüz üstü yatıyo resmen keyif alıyo. Doktora söyledim mastürbasyon olabilir video Çek göster bana dedi. Başına gelen var mi daha çok küçük nerden bilsin ya da ne yapmak gerekir
AnneBebek1 Annesivekizi Tövbe yarabbim ilk defa duydum bebeklerde varmıymış böyle bence öyle bisey yoktur ya benimde oğlum yüzüstü yatmayı çok seviyor kendini böyle daha rahat hissediyor belki ay bilemedim şimdi
Cgdmltr93 Annesivekizi 2 yasından sonra var bebek mastürbasyonu. 7 aylık hiç duymadım ama öyle birşey var
2prematureannesi Annesivekizi bende instada 1 2 doktorun postunda dek gelmiştim daha önce orda okumuştum bedenlerini keşfediyorlarmis bebekler ve çocuklar o şekilde o yüzden ilgilerini başka yöne çekin demişti oğlum altını değiştirirken eliyle oynuyor 3 bucuk yaşında suan ben oyuncaklarina yada ilgisini ceken başka şeylere yöneltmeye çalışıyorum
Simiyy Bununla ilgili bi yazı okumuştum özellikle erkek bebekler cinsel uzvunu keşfetme dönemlerinde ellerini hep oraya götürür. Bu bir geçiş sürecidir. Ayıp yapma öyle diye uyarmalar ele vurmalar bu süreci zorlaştırabilir. Çocuğun dikkatini dağıtacak başka şeylere yönlendirmek aa bak burda ne var gel bununla oynayalım diye orayı unutturmak doğru olanmış. Sevgiler
kupseker Annesivekizi Anaokulu öğretmeniyim. Bu tarz olaylar çok görülebilir, o anda dikkatini dağıtın başka birşeye yönlendirin, çek elini vs tepkiler vermeyin. Ve gece uykuya dalana kadar yanından ayrılmayın☺️
Poncikbirannis Annesivekizi evet olabiliyor. Hiç müdahale etmemek gerekiyor ilgisini hiç telaşa vermeden başka tarafa çekmek gerekiyor.
ESRA_07 Bire bir şahit oldum bu olaya. Bi tanıduğımızın oğlu, koltuğun kol kenarlarına yatar afedersiniz ileri geri sürterdi cinsel bölgesini. Ben daha çocuktum, çocuk kaç yaşındaydı bunu yaparken hiç hatırlamıyorum ama.
Tubaomerberzan Annesivekizi evet var 2 yasından sonra bebekler uzuvunu keşfetmeyi ve ondan zevk almayî ögrenirler . Bu zamanlarda kızmak ayıp demek süreci daha da zorlastirabiliyor . Başka seylerle dikkatini çekmeyi deneyebilirsiniz .
2prematureannesi Annesivekizi bu arada yanlış yazmışım kusura bakma canım telefon donmuştu o sırada oğlum 3 buçuk değil 2 buçuk yaşında onuda yazayım yanlış olmasın