Karamellaa Oğlum 1 yaşına yeni girdi henüz yürümüyor 🌺 15 aya kadar süresi varmış. Minnoşlarınız👶 nezaman yürümeye başladı🤩
Deletedmom388 Karamellaa 18 aya kadar diye biliyorum ben😊 kızım 14 aylık hala yürümedi,sürekli elinden tutup gezdiriyor bizi evde ama elini bırakmaya çok korkuyor,yenerse korkusunu yürüyecek inşallah bekliyoruz biz de😊🌸
Mom091 Karamellaa 8,5 aylıktı. 9 aylıkken bayağı yürüyordu alçacık boyuyla😁 her bebeğin gelişimi farklı oluyor. Benim kızımda ilk dişini neredeyse 1 yaşında çıkarmıştı mesela😊
Seerdaay Karamellaa 13 aylığız tam sadece koltuklara tutundugunda adım atabiliyor.Zaten biZ tutup adım attırmak istesek de kendini bırakıyor istemiyoruz
Karamellaa Deletedmom388 İnşallah yener ozaman benim oglum da emekliyor tutunup kalkıyor ama yürümüyor 🥰
Deletedmom388 Karamellaa Bizde de durum aynı😊emeklemesi daha yeni başladı her yere otuturken sürünerek gidiyordu😄sağlıkla büyüsün🙏🏻
Duuyguum Karamellaa 15 gündür kısa süreli ellerini bırakıp bir adım atıyor ama tam yürümeye geçmedi henüz 10 aylık şuan
minikailemmm Karamellaa her bebek farklıdır mesela abimin 3 cocugu var ilki 11 aylıkken 2.15 aylıkken 3.12 aylıkken yürüdü hepsi farklı benim oglum henüz 7 aylık bakalım ne zamana yürücek 😊
2prematureannesi Karamellaa 1-1.5 yaş arasında yürümeye başlamıştı akışına bırak canım herşeyin bı zamanı vardır