Elifeminask Merhaba kizlar. Adanada sunnet icin doktor oneriniz var mi. Devlet özel fark etmez destek olur musunuz
BeautifulMother1 Elifeminask teyzem sakirpasa da oturuyor geçen hafta komşusu yaptırmıştı 6 aylıkmış doktor da eve gelmiş 300 tl ödemısler
Aysu01- Elifeminask İsa alatas ya bir doktor varmış sünneti Algomed de yapıyormuş sanırım 400 lira diye duydum komşum yeni yaptırmış
Bebek2020 Bi doktor vardır. Yanılmıyorsam ismi Ercan keskindi. Çocuk cerrahi doktoru. En son altınkozadaydı
Elifeminask AslanUras07 hmm dewlette yaptranlar yazar belki diye bekliyorum. Devlette olmasni isterim. Maddi olrak skintidayz biraz
AslanUras07 Elifeminask devlet yapmıyor şuan diye biliyorum. Korona var diye ama yine bekleyelim bakım net bilen yazar ellammm.
Bsraensr Elifeminask bende oglumu sunnet yaptrcam canim dewlete sordum pandemiden dolayi yapmiyoruz acil bsy olmagi surece dedi ozelde yaptrcaz insallah
June_mom Guzelyali hastanesinde 670 tl ali elbek youtube da detayli bilgi verdigi videosu var medlina hastanesinin de ayni zamanda doktoru hastane cok temizdi oglum 2,5 aylikken oldu sunnet basarili bir hekim oneririm
AslanUras07 June_mom Doğumumu orada yaptım. Çocuk doktorumuzda orada Oğuz Naim Bey. Üç aydan sonra önermişti sünneti. Şimdi bizde 3 aylık olunca hem rutin bir kontrol hemde sünnet için görüşeceğiz bakalım. Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.
Bsraensr Elifeminask bizde 600 tlye yaotecaz muayenede de 150 tl aldilar 750 ye geldi ama grip olduk erteledi doktoe iyilessin ilkbas diye