hulya21 Bebegim 45 günlük günde 1 defa mama veriyorum bebelac. Onu verdikten sonra cildinde Vücudunda özellikle yüzünde kabarmalar kızarıklar meydana geldi sebebi sanırım alerji böyle olan var mı ? mamayı değiştirmek mi gerekiyor lütfen yardım
duygukoc hulya21 mama verdikten sonra böyle oluyor diyorsunuz demekki o mamaya alerjisi var benim bebeğimde hem mama hem meme şeklinde gidiyoruz hipp organik combiosic deneyin birde ben çok memnenum aptamil 1 de kullanıyorum ondanda memnunum
doruknaz hulya21 büyük ihtimalle inek sütü alerjisi. Mamayı kesip önce bir doktora. Gösterin bebegınızı.
MeryCan hulya21 bende bebelac kullandığımda benim bebeğiminde vücudu kızarmıştı..Hemen kestim mamayı..Hipp kullanıyoruz şimdi hiç sorun yok..
aminegunes24 hulya21 bende bebeğime perşembe günü aptamil 1 nunara versim çenesi kaparcık oldu alerjisi var dedi dr
hulya21 duygukoc internetten biraz araştırdım süt alerjisi diyor ama kendi sütümü veriyorum böyle olmuyor
aminegunes24 hulya21 yarın alerji ye gitcem bizim süt ve süt ürününe alerjimiz var musuk yeşil kaka ve kan var kakada