cydcvk Sideferi çalkalıyorum kullanmadan önce homojen bi karışım olmuyo koyu pütürlü bi karışım. 7 damla alıp kaşığa boşaltıyorum ama bazen 7 damla kaşığın yarısı yapıyor bazense 7 damla kaşıktan taşıyor. Nerde yanlış yapıyorum
Sidal cydcvk sidefer bende kullanıyorm 5 damla ama benmde öyle pütürlü ve çocugma alerji yapıyor doktra götrcm
Pinky86 cydcvk evt ya ayni sorunu ben de yasadim. Damlaligi cok kotu. Ben artik ortalama bi seyler yapiodum. 30 gunde bitmesi lazin sisenin , cunku ben her gun 10 damla (1 ml) vermeye calisiosum. 25 gunde bitiodu. Fazla damlatiomusum demekki.
Aliferman cydcvk ben doğduğun dan ebri kullanıyorum ama hiç pütürlü olmadı ilk tozu boşalttığım da en az 15 dk calkaliyorum ve hiç pütür kalmıyor doktor bana kg ne kadar ise o kadar damla ver dedi ben 11 damla veriyorum ve hep aynı ölçü gibi acaba sıkarken çok mu sıkıyorsun
ElifDemir cydcvk ayni sorunu yasiyorum ya bir haftada sise yariya geldi bistrol mu ne bi demir ilaci daha varmis ona baslicam kopuk kopuk hic bisey anlamadim ben bu ilaçtan
-CinarinAnnesi- Pinky86 merhaba bende günde 7 damla kullanıyorum 15 gümde bitiyor yenisini alıyorum sizin de öyle mi oluyor acaba
-CinarinAnnesi- Aliferman merhaba ben 7 damla olarak kullanıyorum 15 gün gidiyor anca sizinde öyle mi
-CinarinAnnesi- Aliferman tekrardan merhaba bide nasıl muhafaza ediyorsunuz ilacı acaba bana farklı söylediler merak ettim
ezgizehra -CinarinAnnesi- 7 damla 15 gün çok az sanki benim 2 aya yakın gitmişti. arada üç beş gün vermediğim olmustr