Ayberk_alper Doğum anında su yutmuş bebeğim bugün 5.gün damardan antibiyotik veriliyor daha önce böyle bir şey atlatmış anneler kaç gün kaldı küvözde bebişler eve geldiğinde de inşallah özel bir bakım falan gerekir mi beni bilgilendirirseniz sevinirim
Mina_momy Ayberk_alper benim kızımda doğum sırası su yutmuş zaten 4 gün hastanede kaldık ilk günü kusası geliyordu öğürüyordu korktum neyi var diye doktor suyunu yutmuş ondan korkma dedi şuan 2 ay 14 günlük birşeyimiz yok şükür 🤲sizdede bisey olmaz inşallah
Tuba Ayberk_alper Benim bebeğimde su yutmuştu fakat küvözde kalmadı. Kusarak çıkarttıydı 1 hafta boyunca baya ağlıyordu ve sürekli midesi bulanıyordu.
Ayberk_alper gglsrnarslan su yutmuş midesi ni yıkadık antibiyotik tedavisi uyguluyor uz diyorlar doktor lar
Merveturksoy 19 gunluguz sezeryan sırasında benimki de şu yutmuş ama bizimki doktorların hatası ydi . Ciğerlerde inmedi şükür bizimkisi kuvezde kalmadı ama hırıltı oluyor gece uyurken oda 2 3 aya geçermiş bakalım bekliyoruz 🤷♀️
duygukoc Ayberk_alper anladım canım çok geçmiş olsun inşallah hemencecik sağlığına kavuşur benim bebeğiminde doğduğunda ciğerlerinde su vardı 2 gün yoğun bakımda kalmıştı onyüzden sordum midedemi ciğerdemi diye çok geçmiş olsun tekrar
gglsrnarslan Ayberk_alper çok geçmiş olsun benim oğlumun ciğerlerinde su vardı yardımcı olabilirim belki demiştim ama farklıymış🙏
gglsrnarslan Ayberk_alper teşekkür ederiz çıkalı çok oldu teyzesi 3 aylık olduk bile inşallah sizin bebişte çıkcak hemencik 💜