MirAlimm Ilk doğduğunda yoktu uzun bir sürede olmadı 1.5aylik oldu başında konaklar çıkma ya başladı varmı böyle bir durum yaşayan
Nurselcaglar MirAlimm bizim de öylw oldu üstelik saçı doğduğunda n beri uzun olduğu için banyoda snra bile temizleyemiyorum
Durui MirAlimm Konak olmaması için mustela köpük şampuan kullanın, bizde hiç olmadı doğduğundan beri şampuanımız mustela köpük şampuan
Obsesifk Oluyor bizim 6 aylıkken oldu doktorumuz tatlı badem yağıyla masaj yapıp 30dk sonra yıkamamızı söyledi öyle yaptım hafif tırnağıımla kazıyınca çıktı yıkadım birşey kalmadı
Esoeso 3 gün boyunca gümde bir defa Hindistan cevizi yağı sürüp bekletip tarayıp yıkadım hiç bir şey kalmadı çocuk rahatlamış gibi geldi bende rahatladım saçları falan daha sağlıklı çıkmaya basladı
Nuryalcndag Deletedmom324 dalin yapıyor canım diğerlerini bilmiyorum ama biz dalini bıraktık tekrar etmedi, egzamayı da azdırıyormuş dalin
Deletedmom324 Nuryalcndag bubchenden mustelaya gectım de acaba o mu yaptı dedım. Daha bugun farkettım. Bır haftadır kepeksi seyler goruyordum bır ıkı tane toz herhalde dıyodum 🤦🏻♀️
Nuryalcndag Deletedmom324 mustelanın yapacağını sanmıyorum ya hiç öyle bir şikayet duymadım musteladan