Kereminannesiii İlk zamanlar karnımın içinde bir şey geziyormuş hissi oluyordu normal demişti doktorum. 14 ay oldu doğum birkaç gündür karnımın içinde bir şey geziyormuş hissi var kasıklarım çok ağrıyor. Adet oldum. Yaşayan var mı neden olabiliyor 🤷🏼♀️
Selinglr Kereminannesiii benımde 6 ay oldu bende hissediyorum o gezen şeyı bide dokunamıyorum orayi hissetmiyorum ayaklarını hep sıcak tutman gerek yanı usutmemek lazım ozellikle tamamen ıyılesene kadar
Dba Kereminannesiii benim d 39 gün oldu sezeryan olali bende hissettim iki defa anneme diyorum sanki doğurmadim ben die 🤭🤭sebebi ne olabilir acaba bide benden sezeryan sonrası büyük bir parça düştü sizdede oldumj
BalarisiYusra Kereminannesiii benimde karnımın içinde bişey geziyormuş gibi hissediyordum hatta ablamda yeni sezeryan olmuştu ona sordum böyle bişi hissediyorum diye o hiç hissetmemiş bende sonradan iç dikişlerim mi kanıyo acaba diye korkmuştum 😀
Kereminannesiii Selinglr çorapsız gezmem aslında yaz kış terlik giymesemde ara ara oluyordu. Dünden beri sanki bebek varda geziyor kasık ağrısı da olunca tedirgin oldum. Oturduğum yerde kovid konusunda sıkıntılı doktor konusunda tedirginim merak ettim
Kereminannesiii Dba ilk zamanlar rahim toparlandığı içim oluyormuş ama 14 ay geçince tuhaf oldu. Hayır benim öyle çok kanamamda olmadı. Karna ağırlık koyuyorlarmış bastırıyorlarmış falan hastane de hiçbiri yapılmadı.
Dba Kereminannesiii hee benım yapıldı ayağa kalkmadan önce bastırdı rahımün şişmesi lazımmış şişti ondan sonra kalktım şişmeseyfi bekliycekti yerine otursun diye amalıyatta zaten sürekli bastırdılar
Kereminannesiii Dba ameliyatı hatırlamıyorum saatlerce suni sancı aldım çok yorgun düştüm spinal olduğum halde ameliyatın çoğu uyuyarak geçti
Cngzhn Canm gecen de ben post actm,hala uyusuk aciyo,arada kask agrisi ve iliski siraasnda da agrm oluo,benim de 15ay olcak😢
Kereminannesiii Cngzhn uyuşukluğum kalmadı kasık ağrısı da hiç olmamıştı. İki üç gündür var belli süre çok yoğun bir kasılma ağrı oluyor. Sonrasında hiçbir şey yok. Üşütmedeki gibi de değil yani uzun bir süre de devam etmiyor. Ara ara olup geçiyor
Dba Kereminannesiii hadi yaa baya zor olmuş senin benim kasılmam oldugu için kendim istedim sezeryan hatta dıkış atılırken felan izledim kendimi 🤭🤭karnı içe doğru çek bırak hareketi yapılmakmiş iç kaslarımızın tekrar çalişmasi için ben daha başlamadım birkaç hafta daha geçsin başlıycam şimdi yeni zarar vermeyim dıkoşlerr
Kereminannesiii Dba doktorum hiçbir şey demedi hastaneden hiç memnun kalmadım zaten. Çok şükür sağlıkla bugüne geldik. Enfeksiyon filan kaptım sanırım