HuseyinAlp Arkadaşlar oğlum çok şükür bir aylık oldu pazartesi sağlık ocağına aşı olmaya gideceğiz merak ettiğim hastaneden çocuk doktorundan da randevu alalım mı kontrol için gitmemiz gerekiyor mu
kaganege HuseyinAlp biz her ay mutlaka çocuk doktoruna götürüyoruz. Ana sağlığına belirtilen aşıları için götürüyoruz, özel aşılarıda yaptırıyoruz.
Muhammedd23 HuseyinAlp şuan pandemi olduğu için götürmeyin derim sağlık ocağına gittiğinde hemşire muayene etsin bir dikkat çekici bir şey görünmüyorsa sadece kalça ultrasonu için götürün
HuseyinAlp Ozgeruya peki çocuk sağlığı ve hastalıkları bolumu var ordan mi alacağım bazı doktorlar da 1 ay ve altı hastalara baktığı yazıyor onu mu dikkate alayım
edaozdxxr Ben kızımı her ay götürmüştüm. Doktorumuz tayin olmuş. Başka bir doktora göstermek istedim kontrol için çok küçük dedi. 40 günlük olmasına rağmen. Normalde her ay kontrol oluyordu. Şimdi 2. Ayda özele götüreceğim.
Mucizemveben90 HuseyinAlp biZim saglık ocagı sadece boy kılo bas cevresı bakıyor bu ay şunu yapar boyle olur anlatmıyor ne bekledıgınıze baglı yanı ☺️