Deletedmom98 Gizembilge benim iki bucuk aylık uzun beslenme sonrası ilaç sonrası hep öğürüyor yada kusuyor doktora götürdüm reflü olabilir dedi ilaç verdi üç gündür kullanıyorum ama nafile halen aynı çok üzülüyorum gözleri kızarıyor nefesi tıkanıyor inşAllah düzelir gece bir gözüm hep üstünde ya kusar bogulursa diye gecelerimde zehir oldu off
Omertugra20 Gizembilge fazlaligini atiyordur fiskirir gibi değilse sorun yapma eksimik gibide olabilir normal sut gibide cikarabilir
tospikannesii Gizembilge tam uyutuyorum yatırıyorum, kusuyor ve uyanıyor 🤦🏻♀️ Ebe fazlasını atıyordur dedi, oğlum emmeyi çok seviyor, çekmesem hiç bıkmadan emer, o yüzden fazla geliyor sanırım
Yagmurdz Bebek reflüsü olabilir bizde muzdaribiz aynı durumdan, gaviscon ve bebelac thickener kullanıyoruz ciddi oranda kesildi kusmalar doktorunuza bir danışın isterseniz
Asel123 Gizembilge 2 aylık bebeğim var 1 ay önce başladı fışkırarak kusardı doktora götürdüm reflü ilacı gavıscon verdi kutuyu bitdirdik ve çok azaldı kusması artık