Zeynepinannesiii Benim bebiş 1 yaşına girecek kasım 19 da amma velakin yumurtayı bi türlü yediremiyorumm🥴. Taze soğanlı denedim yulaflı denedim tarhanalı denedim labneli denedim yediği 1 2 dilim anca 🤷♀️ sizler neler yapıyorsunuz 🤔🤔
Ozlem89 Zeynepinannesiii benim bebeğim 7 aylık yumurtanın sarısını peynir ile karıştırıp veriyorum ara da sadece yumurtanın sarısını veriyorum maşallah severek yiyor
asyasare Zeynepinannesiii 9 aylik kizim haslanmis yemiyor kuru ve yavan geliyornsanirim. yulafla karistirdim peynirle karistirip toplar yaptim genede yemedi. ben genelde kimyonlu naneli omlet seklinde yapiyorum ya da kasarli omlet. pankek , mucver patates tostu givi seylerin icinde yediriyorum
BhrKrmn Zeynepinannesiii oğlum 9 aylık ne zaman yumurta versem tüm günü kusarak geçirirdi o yüzden yaşına kadar vermeyi düşünmüyorum bende artık
Tortilla_ Zeynepinannesiii Pankek şeklinde vermeyi deneyin. Ben muzlu Pankek yapıyorum. Yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı tam buğday unu, yarım muz kıvam alması içinde yoğurt suyu katıp tavaya tereyağ da arkalı önlü pişiriyorum. 1 y.kasigi da un katabilirsin çok yapmak için
Zeynepinannesiii Ozlem89 hasladigim da fena değil tavadakine göre yiyor az da olsa. Omlet tarzını sevdiremedim bi türlü inş geçicidir
Ozlem89 Zeynepinannesiii inşallah geçer ben hep haşlıyorum yağda denemedim yumurta yediği zaman kabız oluyor
Zeynepinannesiii Mva26 avokado hiç almadım bende yemedim gerçi hiç ☺😊 ama merak ediyorum deneyeceğim bunu da bakalm umarım yer ☺