Yeniann3 Sabah 7 gibi uyuyordu birden ağlayıp annee dedi. Gözleri kapalıydı sustu uyumaya devam etti 🤗 bebeğim 4 ay 12 günlük bu arada. Rüya görme ihtimali var mı acaba 🤔
Asafeymeninannesi Yeniann3 Var gibi 😅 Yada öyle gelmişte olabilir. Asaf Eymen 4 aylıkken bişiler gevelerdi. Ahaa anne dedi anne dedi derdim ☺️
izmirliannee Yeniann3 benimki ilk dogdugundan beri anne diye agliyordu 3 ayliktan sonra iyice netlesti aylarca anne dedi , sizinki de baslamis bence 😊😍
Yeniann3 Asafeymeninannesi ama hatırlıyorum ya😊 bi kerede ben duştaydım eşim koşarak yanıma geldi anne dedi diye haber ediyor 😄 bilinçli değil ama sanki anne diyor 🤩
Yeniann3 Mucizemveben90 baya ağlamaklı anniieee gibi birşey dedi 😄 tabi o bebek diliyle anne demek 😝😝😄
Asafeymeninannesi Yeniann3 Bişiler anlatmaya çalışırken anne kelimesi çıkıveriyor evet. Asaf Eymen ağlarken anne derdi mesela 😅 şu an 20 aylık cümle kurmaya başladı. O zamandan belliydi aslında 😅
-MeltemAraf33- Yeniann3 benim bebeğimde o aylardayken bi kere net anne dedi sonra bekledim demedi tabi o zaman annem ve babamda vardı kesin dedi 😍 şuan 7 buçuk aylık anne diyor maşallah 🙏🏻❤️🎈 ama canı isteyince😜
Yeniann3 -MeltemAraf33- maşallah. Aynen öyle canları isteyince 😃 anneme söylüyorum diyor aman şimdi heves ediyorsun konuşmaya başlayacak anne annee bu defa neeeee diycen 😄😄
-MeltemAraf33- Yeniann3 bizimkilerde aynı heves ediyoruz şuan anne diyor 2 3 kere baba dedi farklı sesler çıkarıyor hoşuma gidiyor yarın birgün soru sormaya başlayınca o zaman sus dersin diyorlar 😀😀
benbirikimiyim Asafeymeninannesi 😂😂 oyşş keşke bizimki de şu an car car konuşsa uyutmasa sorular sorsa sürekli 😍😍 ahhh üzümlü kekim şu an uyuyor, uyurken özlenir mi ya💜😊