Tospak Kızlar merhaba bebeğim sol kulağının üstüne asla yatmıyor o pozisyonda emmiyor bile bas bas bağırıyor neden olabilir bilen var mı aranızda?
Doruks_mom Tospak ağlarken elini kulağına götürüyor mu canım ? Bir de sadece emme pozisyonunda mi yatmiyor yoksa gün içinde de yatirdiginda ağlıyor mu
Melindaninannesi Tospak benim kizim da öyleydi sağ kulak tarafında emmiyordu. Önce diğer tarafla başlayıp sonra sağına yatırıp veriyordum. Ağlamadan emmeye devam ediyordu sonra kendi kendine unuttu. 🙈🤷
Tospak Doruks_mom bi deneyeyim şuan uyuttum emme pozisyonunda bas bas bağırıyor ama normal yatırmadım deneyip yazacağım ağlarken elini kulağına götürmüyor ama
Doruks_mom Tospak meme de o pozisyonda durmak istemiyor olabilir denedin mi normal yattiginda da ağlıyor mu diye bazen sağ veya sol memede rahat edip diğerinde emmek istemeyebiliyorlar
Doruks_mom Tospak ay sakın süt falan damlatma daha beter olur çocuğun kulağı süt veya su ne farkeder o sıvı girdi mi çocuğun kulağına mahveder onu
Tospak Doruks_mom evet denedim normalde sıkıntı yapmıyor doktor tavsiyesi ile mamaya başlamıştık sanırım meme reddi başlangıcı emmek istemiyor :/