Arkadaşlar tek konu başlık altında sormak istedim bilgisi,bir fikri olan veya bu durumları yaşayan varsa cevaplarsa çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim 😊
Sezeryan doğum yaptım ve hamiliğimin ortasından beri idrar kaçırma durumu yaşadım oğlum 4200 doğdu ztn kilosundan ve hamilelikte yaşadığım rahatsızlıklardan dolayı doktorum sezeryan doğumu aldı, hamilelikten sonra geçer demişlerdi ama oğlum 1 yaşına girdi hala bu durumu yaşıyorum. 1 haftadır da aniden tuvaletim geliyor ve tuvalete zor yetişiyorum saniyelik olarak yani çok tuhaf şekilde gidene kadar kaçırdığım da olabiliyor. gün içinde çok fazla wc giderim ztn çok fazla su içiyorum (5-6 lt) ama buna rağmen idrarım sapsarı.
polikistik över var bende hamile kalana kadar çok düzensiz adet oluyordum doğumdan sonra oğlm 3. Aylıkken adet görmeye başladım ve her ayın 9unda adet gördüm. Geçen ay adet gördüm ve adettim bitikten sonra da 10 gün fln kanlı akıntı geldi. Adet kanaması değildi cünkü akıntı gibiydi. Bu ay adetim 1 hafta geçikti sonra adet gördüm, adetim bitikten sonra da hala ara ara peceteye silerken fln yine kanlı akıntı Gibi bişey geliyor.
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.