MerveYunus Merhaba güzel anneler , oğlum 6. Ayına girecek ek gıdaya başladım 2 gün kabak verdim sevmedi 2 gün havuç verdim sevmedi sonra elma verdim onu da pek sevmedi başka ne verebilirim nasıl verebilirim
Mom0870 MerveYunus 3 gün kuralı ile verin. Başta reddetmesi çok doğal, bilmediği tatlar sonuçta. Sevmedi demeyelim de yemeklerle tanışıyor diyelim. Havuç verebilirsiniz. Yoğurt verebilirsiniz.
MerveYunus Mom0870 doktorum meyve ile başla dedi ama genelde sebze ile başlamayı tavsiye ediyorlar meyveyi zaten yer sebzeyi yesin önce diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum yoğurt veriliyor mu henüz 1 hafta oldu başlayalı
MerveYunus Mom0870 ayrıca atıyor ağzından midesi bulanıyor hatta öksürüyor doktor 2 günde 1 yemek kaşığı kadar yemeli dedi bizimki çağ kaşığını doldurmuyor herkes böyle mi ki
aaysegulde İnstagramda damyskitchen var biz daha geçmedik ama hepsini not alıyorum. Çok güzel tarifler yapıyor bebeğine. Bi bakın isterseniz belki fikir olur ☺️
MerveYunus aaysegulde evet takipteyim kefiyle takip ediyorum duru kuşu 🥰 ama bizim ki daha küçük ek gıdaya geçişimiz 1 hafta oldu henüz başındayız meyve sebze püreleri ile başlıyoruz ilerleyen zamanlarda tariflerini uygulayacağım