Eelifaryaa 4 aylık bebeğim var , eli sürekli ağzında ve artık yavaş yavaş nesneleri de ağzına götürmeye başladı ayrıca elini sürekli ağzına götürerek bol salya akıtıyor sizce bunlar diş Çıkarma belirtileri mi
Sdatrk Eelifaryaa benimkide 4 ay 20 günlük ne bulsa ağzına götürüyor ama yapay şeylerden çok hoslanmiyor elim kolum boynum neremi bulsa emmeye çalışıyor hatta geçen emzirmek için dizime yatırdım gogsumu acarken bir anda göbeğimi kaptı 🤣 yamyam gibi bişey oldu çocuğum 🤣🤣
bgmarik Eelifaryaa bizim bu süreç 2,5 aylıkken başladı.Doktor hem diş taslakları oluşuyor hem de oral dönemde olduklarından nesneleri ağzıyla tanıyorlar demişti.5 ay 24 günlüğüz dişlerden biri iyice kabarmış yakında çıkacak sanırım🌸
aaysegulde Eelifaryaa damakları sertleşiyor. Biz de aynı. 4 ay 8 günlüğüz. Geçen hafta gittik doktora 3 vakte kadar diş bekliyorum dedi 😂 çok erken ama eğer anne babada erken diş çıkarma varsa bebekte de görülebiliyormuş
Efekaganinannesi Yok o şuan dilinin ve dişlerinin farkına vardığı için nesneleri ağzına götürdüğünde salya olur benimki 3 aylıktan beri sanki diş sancısı çekiyor ama hicbisey yoktu ta 8 aylıkken yeni çıktı 🥰
Eelifaryaa Haklısınız dünyayı ağzıyla tanımaya çalışıyor şu dönemde , fakat meme reddi başladı ve huzursuzlukları çoğaldı düzeni çok değişti acaba diş belirtileri diye mi düşünmüştüm bende hatta bir gün ateş 37.2 leri görmüştü