Seyma05 Anneler bu gün oğlumu sünnet ettirdik 2 ay 19 günlük çişini yaparken ağlıyor normal belki ama ağlamasına dayanamıyorum yarasının hızlı iyileşmesi için yapabileceğim bişey varmı
Aysayd Seyma05 merak etme canım ilk çişinden sonra diğerlerinde bişey olmaz. 10 gün önce sünnet ettirdim oğlumu 3 aylık ilk çişinde ağladı emzirdim rahatladı sonra hiç bir çişinde ses çıkarmadı pipiside iyileşti şükür dikişleri kaldı bi jaç tane onlarda düşerse tamam
BenimMinikMucizem Seyma05 pipisine madecassol ve anestol kremi karıştırıp sürdük paranox s fitil kullandık 4 saatte bir uyudu rahatlattı ilk günü atlatınca diğer günler çok sıkıntı olmuyor çizgi film açın kucağınızda gezdirin 9 gün önce sünnet ettirdik bizde şimdi çok iyi şükür
Ayse6658- Seyma05 ya ben kaçtır muğladaki hastaneye gidiyorum sünnet yapmıyoruz pandemiden dolayı diyor siz nasıl iyaptırıyorsunuz
elifsezer_ Seyma05 Merak etme canim ilk gün çok ağladi oğlumda.Doktor fitil krem vermedi mi.Ağrisi için.
Seyma05 Aysayd bizim ki bi kaç çişte ağladı şimdilik iyiyiz çok şükür dikişler kaç gün de atıyor acaba
Seyma05 BenimMinikMucizem bize de hametan la bactroban diye krem verdi karıştırıp sürüyorum ben de 1 dikişi baya atıyor gibi 4 gün oldu bizim de iyi şimdi
Aysayd Seyma05 sürdü bende beklemiyordum ama kremini bir hafta sürdüm sadece beze yapışmayacak kadar toparlanınca bıraktım.
Seyma05 Aysayd cumartesi oldu sünnet daha bişey yok dikişlerde ben baya bol bol sürmüşüm doktor birazdaha az sür dedi mikrop kapacak diye de korkuyorum ilk banyoyu da bu gün yaptırdım
Asya12 Seyma05 cuma günü yaptık bizde ilk gün yapınca çişini çok ağlıyor du benim oğlum da ama yarına bisey kalmaz ben 2.gün 2kere ağrı kesici verdim 3.gün vermedim çok korkuyordum ama korktuğum kadar olmadi
Asya12 Seyma05 sizinkinde de şişlik varmı kızarıklık doktor olabilir demisti biraz beyazlılara olabilir dedi ama ben yinede korkuyorum furacin diye bir merhem kullanıyorum
Seyma05 Asya12 bana da olabilir dedi ama ilk gün kızarıktı sonra geçti dip kısmı biraz şiş gibi sanki ama çokta belirgin bir şişlik yok Bide yumurtalıklarının üstünde çizgi gibi bir morluk var sadece damar mı anlayamadım
Asya12 Seyma05 bizimki de öyle normal heralde alt tarafı nda şişlik belirgin baya üst düzeldi sayılır