Nisssan Kizlar bebegim gun icinde surekli uyuyor emiyor uyuyor memede uyuyor uyandiriyorum agliyor sonra geri uyuyor 1.5 2 saat e bir emiyor mizmizlanip aksam ogleden sonra cok az uyanik kaliyor bide aksam uzeri 6 da fln uyaniyor uyutmamaya calisiyoruz goz takibini guzel yapior ama konusmalarimiza a u gbi tepkiler vermiyor cubku surekli uyuyor ve konusamiyorum kizima 3 4 gundur hafiften az sesler cikarriuo bazen gce 4 e kadar aglayarak uyumuyor bazen 12 de uyuyor 3 4 saate kalkip emiyor sizde durumlar nsil
Siracseda Nisssan aynı bizim sabah uykumuz boluk 15 dakika felan tek fark benim oğlum var gece uyucagi zaman çığlık atıyor ağlıyor bir hırçın çok yoruldum lavaboya zor gidiyorum
Momemy Nisssan 0-4 ay baya sıkıntılı bi dönem. Ama gececek. Hepsi düzene girecek inşallah. Az daha sabır 🥰
Seymayna 2ay 0 günlüğüz en büyük sıkıntı gündüzleri uykuya dalamaması. Tam gözler gidiyor uyudu diyorum pat açılıyor . Bunun bir yolu var mı yani uykuya daldırmanın, ben mi bir şeyler yanlış yapıyorum
Elif55 Seymayna rem uykusundayken yaptırmayı koynunuzda uyusun rem uykusu 10dk falan sürüyor daha sonra yatirin o zaman uyuyor ☺️
Elif55 Seymayna hemen hemen 10dk sürüyor gözü yari açık olur güler mimik yapar o bitince yatirirsaniz daha uzun uyuyorlar .