Busraata Gümüş kapak kullananlar hangi marka kullaniyorsunuz,birde silikon meme ucu kaymayan bildiginiz daha rahat kullanabilecegimiz kullananlar var mi?Wee silikon uç hariç hiç memnun degilim sinir bozucu bir uç !
vebebek Busraata philips avent silikon uç daha iyi, ben ikisini de denedim, avent öneririm. Gümüş kapak silverette kullandım, memnundum, ama karşılaştıramam
vebebek Busraata ikisinde de bir miktar kayma oluyordu çok heyecanlı emince ama ıslatıp yapıştırıp emziriyordum, yine de 3 ay emdi bu şekilde, sonra memeden direk emmeye alıştırdım
Sumay_61 Silvermoon kullandım ve gayette memnum kaldım.. Silverentte arasında ki fark sanırım yurtdışı ürünü olması o yuzden bi tık daha pahalı ama ıkısı de saf gümüş.. 999 ayar oluyor.. kesinlıkle pişman olmazsınız👌
Busraata vebebek hem sagip hem emziriyorum kaydığı icin sinirleniyor bir sure sonra yapiskanligi kalmiyor weenin ki insallah oyle olur bizde de
vebebek Busraata inşallah kısa sürede direk memeden emzirmeye alıştırırsınız, olmasa da anne sütü alıyor diye sevinmek lazım