Aksumervenur Kuzular iyi geceler. 6. Ayımıza girdik doktor kontrolünde gelişimi güzel fakat baş çevresi sınırda dedi doktor, başına böyle bi durum gelen var öı acaba sıkıntı mı bu durum ? Doktor 8 ya da 9. Ayında çağırdı tekrar kontrole
dios_gokta Aksumervenur 6 aylık 42 canım her sağlık ocağına her özel hastane doktoruna götürdügumde aynı mesele sınırda sınırda devlet hastanesınde doktora götürdüm saglık bakanlığının verdıgı lısteyı gosterdı bana ortada dedı korkma dedı cocugunun gelişimi yerındeyse ayına gore otuyorsa dık basıyorsa ismini soyledıgınde bakıyorsa yanı ayına gore gelişimi ıyıyse korkma derım yada baska doktora gotur görüş al derım benım içim rahat Saglıkla büyüt😘
mozaik Aksumervenur dios_gokta sizinkiler iyi . Benim koca kafalınin sağlık karnesini buldum şimdi 6.ayda 46.5 cm mis 😅 tabi o zaman doktorum da dedi kafası biraz buyuk ama gelişimi iyi olduğu surece endişeye gerek yok. Tabi ben durur muyum taktım kafaya baska bir doktora daha danıstim hic bir sıkıntı yok dedi. En son 8.ayda gittiğimde sormayı bile unutmuşum kafası kaç cm diye.
Aksumervenur dios_gokta çok şükür dediklerinizin hepsini yapıyoruz. Bizim de 44 çıktı. Aslında kendi doktorumuzdan önce başka bşr doktora daha götürmüştük o böyle bşrley demedi bu doktor böyle deyince içime kuşku düştü. Ama dediğiniz gibi doktor araştırıp tekrar götürülebilir. Gerçi doktor bi sıkıntı olmadığını d belirtti sadece sınırda dedi. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim, sizde güzel yavruyu sağlıcakla büyütün inşallah 🤲🏻😘
Ogullarinaasikanne Aksumervenur canim bebeginiz erkek mi ? Oyle ise 44 cm ortalama ne üst sınırı. Bizim 6.5 aylikken 44.5 tu doktorumuz hiç sınır falan bisey soylemedi inanin
dios_gokta mozaik ınsanın içine şüpe düşüyor tabi ama dediğim gibi ayına göre hareketlerını kontrol edın hisseder anneler gozlemleyın derım ama kontrollerıne götürün kafamızda büyüyor anne olmak zor ıste saglıkla büyüt 😘 koca kafayı 🧿🥳😁
bitterikolata Aksumervenur canım boyuyla kilosuyla orantılı olması bekleniyor kafa büyük olabilir orantılıysa problem olmaz çoğunlukla
bitterikolata Aksumervenur işte mesela persentilde baş çevresi kaça geliyorsa boy ve kilonun da o persentilde olması lazım