Arkadaşlar 30 haftalık Prametüre doğan ikizlerim şuan 7 ay 14 günlükler 3 aya yakın kuvezde kaldılar fakat enfeksiyonkarı hep devam etti ve en son çare sünnet ettik bugün 8 gündür ama 3 aydır uyku sorunu yaşıyoruz şuan daha beter haldeyiz dişleride kaşınıyor salyalar, eller ağızda ısırmak istemeleri ve hep ağlamaları inanın tükendim…🤕🥺 Bu çocuklar niye uyumuyor hep ağlıyorlar ne dertleri var elde sallıyorum tek başıma Nevresimi bir ucunu beşige bağlamışım bir ucu bende sallayarak zorla uyuyorlar uyanık zamanlarının çoğunda sebepsiz ağlıyorlar karınları yok altları temiz bı sıkıntıları yok anlayamıyorum artık. Onlardan hariç 3 tane çocuğum daha var ve tek bakıyorum bunlar böyle sorun yarattığı için onlara yetemiyorum ve herşey birbirine karışıyor birinden uyku damlası diye bir şey duydum böyle çok kötü dönemlerde hafif kullanılırmış ama bilmiyorum verme taraftarı değilim fakat inanın ne gece.ne gündüz hiç zerre uyumuyorlar ağlıyorlar ve ben diğer çocuklarıma karşı yetemiyorum onlarında bana ihtiyacı var ne yapacağımı şaşırmışım bana bir yol gösteren olurmu yardımcı olucak olan varmı nasıl uyutabilirim sakinleştirici müzikler rukye ayetleri dinletiyorum ama kurban olduğum sırf ağlamak için dünyaya gelmiş gibiler göbek fıtıkları da var aglatamiyorum kucaktalar ikiside hep kollarım koptu 🤕😵😵 bı çaresi varmı bu yaşadığımız sorunun acaba…