HatFer135 KiZlar sizde lazer yaptırdıktan sonra tuyleriniz dökülüyor mu. Benim elle tutup çekince çok kolay kopuyor Merak ettiğim bu sakıncalı mı acaba dokunmamak mi gerekir
linayagiz HatFer135 dökülmesi normal diye duydum canm bnde yaptırmak istiyorum kacnci seansın ve nerde yaptiriosn hngi sehirdesn
Gamzeburkan HatFer135 çok normal kıl kökleriniz zayıflıyor benimde kollarım öyle çekince direk dökülüyor lazeri yapan kişi güzelce kesele demişti zamanla yok oluyor zaten
Mirage91 HatFer135 Benimde el alışkanlığı bi iki kere çekiyordum kese yapın dökülsün. Lazerden 10 gün sonra kese yapıyor sunuz dimi
HatFer135 linayagiz evet bana dokulcek zaten dedi de ben kendi dökülür diye bekleyemiyorum. Direk tutunca dökülüyor zaten
Mirage91 HatFer135 ben bacağıma 8 seans aldım sonra 5 seans aldım şimdi tekrar 8 seans daha aldım 🤣🤣 hiç bitmiyor ama çok çok rahatım az çıkıyor bacaklarım erkek bacağı gibiydi
EsofmanliSevketHoca HatFer135 O biraz senin yapına bağlı ben komple vucüt almıştım 2.seans da bi çoğu bitti, 6 seans da komple bitmişti.