MIRACAYAZINANNESI SÜTÜNÜ SAĞARAK VERENLER NASIL YAPIYORSUNUZ KAÇ SAATTE BIR NE KADAR SAĞIYORSUNUZ. SUREKLI SÜT KANALLARIM TIKANIYOR. SIZINDE BÖYLE SIKINTILARINIZ VAR MI.
Sevgihira MIRACAYAZINANNESI ben evdeysem 2-3 saate bir sağmaya çalışıyorum geceleride bebeğim uyanınca sağıp veriyordum ama bu aralar çok uykun oluyor dolaptan çıkarıp ısıtıp verip yatıyorum 6-7 saat sağmıyorum bazen gece ama öyle azalıyor gibi geldi 4 aylık olucaz 10 gün sonda
Busramusti MIRACAYAZINANNESI bende 5 buçuk aydır sağıp veriyorum benimde adet olmaya başladıktan sonra sürekli tıkanmaya başladı bende geceleri bazen 5-6 saatte bir sağıyorum gündüzleri de 2-3 saatte bir sağıyorum yani günde toplam 7-8 sağım yapıyorum
Azatsmommy MIRACAYAZINANNESI kanal tıkanma nedir bilmiyorum canım o nasıl oluyor. 4 aylıgız bastan beri meme ve mama gittik mamayı biberonla veriyordum meme reddi olmuştu ama aştık sonra tekrar oldu emme süresi kısaldı ve sonra hiç tutmadı memeyi bende kaderime razı oldum ve gece gündüz demeden sağıyorum 3 saatte bir 60 ve 90 cc arası ckıtor haliyle yetmiyor mama da veriyorum sende kaç ckıtor kaç saate bir sağım yapıyorsn
Antalyali MIRACAYAZINANNESI 3 saatte bir sağıyorum. Tıkamıyorsa demekki makinanız tam olarak boşaltamiyor değiştirmemizi öneririrm
MIRACAYAZINANNESI yavuzselmmmm88 göğsünün belli yeri sertleşiyor eğer açamazsan mastite doğru gidiyor kızarıyor ateş yapıyor sert olan alan çoğalıyor ve daha kötü bir hal alıyor
Mom567 yavuzselmmmm88 ah canım Allah başa vermesin iki saattir sol göğsümü açmaya çalışıyorum sabah ağrıyla uyandım ben emzirdiğim halde tıkandı
MIRACAYAZINANNESI Azatsmommy bende 3 saatte bir Sağıyorum 70-80 çıkıyor tikanmadiysa göğsüm. Süt kanali tıkanması. Belli bi yerin sertleşiyor süt gelmiyor müdahale etmezsen sıcak su masaj tarakla tarama gibi. Düzelmiyor ve mastite doğru gidiyor kızarıyor ateş yapıyor
MIRACAYAZINANNESI Antalyali ilk makinam elektrikliydi degistirdim ve hastane tipi kiraladım ama sonuç değişmedi. Daha iyi bir makina yok ustune
TYE Sabahları 2-3saatte bir sagıyorum gecde 12 de sagıyorum bide 3 4 gibi bidha sabah naısl uyanırsak. 120-160 çıkıyor 4 ayımıza girdik. Bi 6 ayı görürsek iyi olur😂
MIRACAYAZINANNESI TYE ben 3 saatte bir Sağıyorum en son 12 de sağıp yatıyorum tekrar saat 5 te kalkıp sağıyorum hep tıkanıyor gogsum. Sizin tıkanmiyor mu.
TYE MIRACAYAZINANNESI uzun sure sagmazsam evet. Şöyle mesela 1 hafta 12 de sagıp sabaha kadar sagmadan devam edersem tıkanıyo hatta gecenlerde sutum bitti sandım. Düzenli sagmak gerekli malsef
MIRACAYAZINANNESI TYE iki gogsumunde belli yerlerinde tıkanıklık var ve açamıyorum. O da tüm gogsume sarıyor. Tıkanınca nasıl açıyorsun
MIRACAYAZINANNESI TYE ahh nerde yapmadığım şey kalmadı. Defalarca antibiyotik verdiler yine geçmedi. Sütten kesecem galiba
[silindi] MIRACAYAZINANNESI Her sağımdan önce elinle masaj yap bununla ilgili YouTube’da bir çok video var süt kanalların biraz ısınması gerek daha doğrusu masajla açılması gerek sonrasında daha sık sağlamalısın 2 saatte 1,5 saate bir
MIRACAYAZINANNESI [silindi] evet söylediklerinizide yaptım ama iyilesemedim bu işin içinden çıkarıyorum. Yarın genel cerrahiye randevu aldım bakalım ne olcak