Boylu0104 Merhaba arkadaskar 2 ay 13 günlük oglum var neredeyse 2 saatte bir 120 cc mama tüketiyor sadece mama ile besleniyor 3 saati bulmuyor acıkması aynı durumda olan anneler yazarsa sevinirim siz ne durumdasınız normal mi bu kadar yemesi
Naz1905 Boylu0104 2 aylıgız bizde 90 cc içiyor fazlasını çıkarıyor 2 yada maksimum 3 saati buluyor acıkması. Gece daha geç acıkıyor uyuyorsa zaten uyandırmıyorum yatmadan önce yne 90 cc veriyorum
Negese Benimde 1ay 3 günlük 90 cc yiyor 3 saati bulmuyor benimkide bende öok anlamıyorum ama açken çok huzursuz vr ağlıyor
Boylu0104 Aysegulisaa54 prematüre canın benım bebeğim 35 haftakık dogdu 15 gün kuvezde kaldık 10 günde bir tarttırıyorum gayet iyi diyor doktoe kilo alımına
Slhynr Kılosunu 40 a bolersenız vermenız gereken doz cıkacaktır . Bızım hastane surecımız oldu erken geldı bıraz. Orada oyle yapıyorlardı bende aynen devam ettım kılo alımıda gayet olması gerketıgı gıbı . Gece bebegın kendısının kalkmasına gerek yok daha cok ufak ! Sız yedıreceksınız uyurken . Gazı cıkarmak bıraz sorun olacak ama karın masajı vs ısı halledebılırsınız . Cok daha erken gece uyanmamamk ıcın bebeklerın kan sekerı ac kaldıklarında dusebılıyor allah korusun baska bır sorun cıkabılır . 4-5 ayından ıtıbaren hatta 4 -5 saat uyuyabılır onda bıle beslenemesı sart. Doktorların uygulattgı seylere gore konusuyorum cunku hassas bır konu kafadan fıkır uretme ıle olmaz . Kılosunu 40 a bolun cıkacaktır yemesı gereken cc ayrıcada mama yedıklerı ıcın muhakkak 10-20 arası cc su verın .turkıyede bu konuda doktorlar ıkıye bolunmus olabılır ama benım ogluma anne sutu mama verıyoruz ona rahmen daha 15 gunluktu suya baslattı doktor azar azar . Mısal suan 5- ay 15 gunluk 50 cc gecmıvek sekılde gune dagıtarak su verıyorum ılık su ! Cınku mama agızlarını kurutuyor ve kabızlıga yol acabılıyor ! Gelısım acısındanda suyun zararı olsa ıdı mamaların ıcındede su var 🤗 ayrıca ınsan vucudunun fazlası sudan oluyor ! Bılındık seyler bunları denersenız umarım hersey guzel olur
Yagmur05 Kızlar bizde 50 günlüğüz sadece gece mama takviyesi yapıyorum gündüzde arada. 60 cc veriyorum ben. 120 ccyi bianda içmez mama soğur nasıl veriyosunuz
Boylu0104 Yagmur05 mama suyunu ılıtıyorum zaten ama cok soguk olmuyorki sadece mama yedşği için uzun sürmüyor bitirmesi