Cutes İlk yapıldığında negatif birkaç saat sonra bu şekilde. İkinci Çizgi olmuş. Pozitif olabilir mi 👀
Sedos2121 Cutes 5dk dan sonrası geçerli olmuyor.ordakk ikinci çizgi ,çizginin yeri gibi gözüküyor kırmızılık yada pembelik göremedim ben ..hayırlısı olsun
Miyonunannesi Cutes benımde sonradan cıkmıstı yok diye bırakmıstım bundan daha az belliydi hatta pozıtıftı bence farklı birctestle tekrarlayın yada kan verin
Yarendarendeli Cutes cnm bence bi kan testi yaptır olabilir benimkinde böyleydi çok daha yeni olduğu için görünmez bi çizgi vardı benimkinin gittiğimizde 4 haftalıktı
Gmzdgs Cutes hamile değilsin cnm net 3 gun once kuzenimin eşi dede aynısı olsu kan testi yaptırdı negatif 😃😃
Gizemiray02 Cutes bende testi yaptım bi kaç saat sonra böyle olmuştu hatta renk falan solmuştu ertesi gün kan verdim bişey çıkmadı
Cutes Miyonunannesi evet benim ilk gebelikte de sonradan olmuştu acaba bu şekilde olup pozitif olan başka anneler de var mı dedim🌺
Balkizlarim Cutes hiç böyle birşey rastlamadım 3 tane evladım var kağıdında bile öyle yazar en iyisi kan tahlili yaptirin
Cutes Yarendarendeli peki ne zaman çıkmıştı çizgi, o önemli. Hemen çıkmadı bu çünkü, sabah yaptım öğlene doğru baktığımda böyleydi
Denizsu Benimde negatifti 10dk kadar sonra atacaktım bakayım demiştim bebeğim kucağımda 3 aylık şuan 😊