Meteninannesii Allah aşkınıza kafayı yemek üzereyim düşüremiyorum çocuğumun ateşini doktora götürdük crpsi çok hafif yüksek çıkmış ama iki gündür ateşi 38-39-40 arasında gidip geliyor napacağımı şaşırdım yok mu bi önerisi olan
Mucizem04 Meteninannesii benim oğlumda 5 gün ateşlendi 6.hastalığa yakalanmış antibiyotik verdi mi doktor enfeksiyon olduğu için mutlaka vermeniz lazım
Meteninannesii Bu arada ateş düşürücü veriyorum üzerini ince tutuyorum devamlı ılık duş aldırıyorum başka ne yapabilirim ne işe yarar
Meteninannesii Hulya12 aklıma o da geldi hatta doktora da söyledim ama çok dikkate almadı bişe demedi
Meteninannesii Mucizem04 antibiyotik başladı evet maclor başladık ama o kadar inatçı bi ateşi var ki korkuttu beni
Mucizem04 Meteninannesii anlıyorum seni ben hala etkisindeyim:( Allahım çocuklar hasta olmasın yaaaaaa
Mother_ Meteninannesii Meteninannesii#7441391 Canım söyle yapıyorum ben 1 limonu sıkıyorum suyunu içine çoraplarını batırıp sıkıyorum giydiriyorum onu o şekilde çok iyi gelmişti
Meteninannesii Mother_ çocukla uğraşmaktan giremedim kusura bakma evet dediğini denedim ama düşüyor mesela 37.5 falan oluyor 1-2 saate tekrardan 39-40 arasına çıkıyor delirmek üzereyim