Verali00 Merhaba hanımlar ek gıdaya geçen bebişlernize nasıl kahvaltılar hazırlıyorsunuz değişik şeyler varmı bende yapmak isterim 😊😊
bitterdelisi24 Verali00 ben sabahları yumurta tatlı kasıgı yogurt tatlı kasıgı pekmez ezıp verıyorum :)) ısteege gore ıcıne muz armut elma koyablırsın :) cevizde guzel oluyor:)
Bhrrzgr Verali00 ben bulamaca karşıyım her şeyi ayrı ayrı veriyorum. Yumurta sarısı labne bir zeytin ezmesi avokado bazen de yoğurt yediriyorum kahvaltıda. Değişik bir şey hazırlamıyorum. Bazen meyve de yediriyorum kahvaltının üstüne.
Verali00 bitterdelisi24 ceviz başlamak istiyorum ama alerji yapar diye biraz çekiyorum kendimi kaç aylık bebişiniz😍
bitterdelisi24 Verali00 6 bucuk aylık.. ceviz ıcın bekle ozaman ıcın rahat etsın dıye bende hemen vermedım hadı 6 ay oldu herseyı verm demedım.. yogurt ver ama mutlaka ıcıne meyve koyarsk ver yesın
Verali00 Bende sabahları süzme peynirli kuymak/mıhlama yapıyorum bazende yumurta peynir ebebeğin bebek bisküvisi ıhlamur çayı pekmez veriyorum 😊
Verali00 Bhrrzgr onu denedim fakat olumlu olmadı bizim için tek tek yiyince tadına bakıp Bıraktı oyüzden karışık veriyorum avakadoyu yoğurtlayarak veriyorum