Yasemila Kaanefe_ 2 ay 18 günlük bebeğim gündüz 7de uyanır ve akşam 9 10 a kadar en fazla 15 dk 2 kere falan uyur ve gün boyu uykusuzluktan huysuz huzursuz dolaşır 🤷🏻♀️
CanK Kaanefe_ gündüz yıkarsak uyuyor yoksa uyumaz. Ben de hep yalnız olduğum için yıkayamıyorum annem haftada 2 gün geliyor yıkamaya anca öyle. geceleri 1 veya 2 kez kalkıyor sabah 7.30 kesin kalkış 😁
Bsrabyrr Kaanefe_ 2 ay 6 günlüğüz bizde valla çocuğum akşam 10da gece uykusuna geçiyor sabah 6ya kadar uyuyor bazen korkuyorum bu çocuk neden böyle uzun uyuyor diye ama gündüz maksimum 3 saat uyuyor
Mirzaaa 2 ay 17 günlüğüz günü gününü tutmuyor malesef bazen cok güZel saatlerce uyuyor bazen yarım saatte 1 saatte bir uyanıyor 😀
Kelebekkk34 2 ay 4 günlük bizimki ,geceleri 2-3 kez kalkıyor gece iyi ama gündüz 20 dk -20 dk uyuyor , dün gündüz 3 saat uyudu her işimi yaptım oh mis dedim gece 1.30 da bi kalktı 4.10 a kadar uyumadı🙄 ilk defa gece okadar saat ayaktaydı
merve60 2 ay 6 günlüguz gündüz yarim saat uyumaya başladı artik gecede 4 defa felan uyanır ne olcak bilmiyoruz 🤔😊
Yasemila CanK valla özür dilerim canım 😂 tek çare zaman ama zaman geçip bu kötü günler gidince bize anne dediklerini düşünelim ben öyle avunuyorum artık 😂