Momymom Bebeğim 7buçuk aylık oldu hala her denemem başarısız hiçbir şeyi ağzına sokmama izin vermiyor. Bunu yaşayan var mı. Nasıl çözümler buldunuz?Denediğiniz etkili tarifler var mı yemesi için veya benimle aynı durumda olan var mı az bilgi paylaşalım ek gıdacılar 🌟
iremceren Momymom selam, bebeğinizi siz mi besliyosunz kaşıkla yani. Kendi yemesine izin verip denediniz mi? Genelde kaşıkla verince istemeyip kendileri dokunup yemeyi seviyolar
NiDaAli_o Momymom Merhaba canım bizimki de öyleydi daha çok eline verdim yani mama tarzı şeyler değil de buharda pişmiş sebzeler salatalık meyveler vs biraz daha büyüynce de ıspanagı bile önüne koydum valla evim batar diye düşünmeyin öyle öğreniyorlar yapacak bişey yok 🤷♀️
Momymom iremceren öyle de denedim bir kaç defa biraz sever gibi oluyor sonra ondan da vazgeçiyor Bi de eliyle yiyebileceği çok bişey gelmiyor aklıma salatalık havuç kabak filan püre gibi doyurucu bişeyler yok yani eline verebileceğim
iremceren Momymom pankek, omlet, mücver, bebek keki, hatta makarna bile önüne koyabilrsiniz kısıtlamayın benm bebeğmdr 7.5 aylık kendi yemekten zevk aldığı için yazmk istedm
iremceren afs9mart öncelikle sakin olcaz siz stres olunca bebekte streslenir zaten yapacağınız şeyler yumuşacık oluyo damakla ıssırmak kolay olur yani. Önüne büyük parça koyarsanız hop hepsi ağzına atar ve korkarsınız bunun yerine tutabilceği daja minik koyarsanız hoop alsa bile ağzına ezip çiğner yutar. Ben bebeğimi kaşıkla besliyodum bama karşı çıkmaya başlamıştı önüne koymayı eliyle dokununca yemeyi daha çok sevdiğini fark edince ona göre yemek yapmaya başladım