Fatmaayd biberondan rahat rahat süt geliyor emzikte uyku geçişte süt gelmeden emme tatmini sağlıyor. İkili vurgun yani Red yaşatan.
Ben çocuk doğar doğmaz emzik verdim sütüm gelmedi üstüne biberon verdim daha ilk andan Red yaşadım 15gün sonunda memeye alıştırdım derken mama vermemi istedi doktor (ki dinlemez olaydım kilo alımı iyiydi) her neyse biberonla 2 öğün mama verdim bizimki 2 aylıkken yine başladı redde çünkü biberondan rahat akıyordu ki anne memesi biberondu chicconun. Yine 15 gün uğraştıktan sonra biberon bıraktım ve 2buçuk aylıkken wee Baby akıtmaz alıştırma bardağı kullanmaya başladım 4 aylıkken deniliyor ama oğlum içebilmişti. Ama emziği büyüdüğü için bırakamadım 2 3 gün gün uykusuz kalmasını göze alamadım ama pişmanım şimdi nasıl bıraktırıcam bilmiyorum.
Bu kadar yazdım ki deneyimim size belki yararlı olur.. tavsiyem biberonu da emziği de bırakmanız.. daha küçük alıştırma bardağı ile içemese bile şırıngayla eds ile vs yöntemler var öyle besleyin alışana kadar, biberon emziği unutunca memeye dönüyor Bi de stres olursanız onu geçirmeyin bebeğe