Mrl06 İçinde bulgur var. Bulgurda hem süt artırır hem gaz yapar:) valla ben cesaret edip yiyemedim, bence sende yeme.
OzgE_K Bana yapmıştı çok severim Çiğköfte yedim bol kimyonlu ki dokunmasın diye ona rağmen bebeğim sabaha kadar uyumamıştı gaz sancısından 🙁
Deletedmom11 Bsrsn canım aslında bahara koymazsan baharatlı olmazki , en azından kısır adına konuşayım zaten evde yapıyoruz içine limon suyu ve tuz atıyorum ben salça koyuyorum. Her yemeğe koyduğumuz gibi. Yem yeşillik hem bulgur da çok güzel süt yapıyor🥰
Bsrsn Deletedmom11 evet kısır baharatsız olursa yenir tabikide 😊 ama çiğ köftede isot pulbiber hepsi var Bebişi yakma 😬 sağlıkla büyüsün 😘
Addie487 Çiğköfteyi doğum yaptığımdan beri (3 aydır) ⅚ kez yemişimdir. Bizde ekstra bir gaz problemi yapmadı. Kuru fasulye daha çok yapıyor. Ben canım çektikçe yiyorum tabi peş peşe abartacak kadar çok yemiyorum
MutluMommy Aynur01 2 ay 7 günlük bebeğim 2 gün önce yedim etsiz çiğköfte benimde canım sürekli istiyo sabaha kadar kıvrandı yavrum gazdan 5-6 tane yedim sadece ama her bebekte farklı olur belki
Deletedmom11 Bsrsn valla ne yalan söyliyeyim bayağı yerdim çiğköfteyi bol acılı, emzirirken ama bir sorun yaşamadık 🙈