HazalKeles Kızlar bebegm 17 günlük geceleri 2 saatte bi uyandırıyorum 3 saatte uyandırsam ne olur ? Cocugum hiç uyuyamıyor gibi hissediyorum 😔 sarılıgımız vardı geçti cok sukur
Reyhan0066 HazalKeles 2 saat de bir emmesi en iyisi 3 saat cok olur midesi kucuk oldugundan zaten az emer anne sutu daha emerken hazmedilen bi gida oldugu icin de cabuk acikir bence 2 saat ideal en fazla 2.5 saat 3 saat ac kalmasi cok uzun olur bence annesi
Beyzaaa HazalKeles canım 3 günlüğüz biz ağız sütü geliyor ama yetmiyor mama veriyorum günde iki kere filan sık sık emziriyorum göhüsüm bile yara oldu azcık sarılık var gibi doktor 0 3 yok dedi dün ama bugün sarı gibi nabıcam bilemiyorum
HazalKeles [bilinmeyen] kesinlikle 2 saatte bir uyandırdıgımız için uykuya dalıp uyanıp cocugu uyandırana kdr zaten anca 1 saat uyuyoruz .. artık beynim zonkluyor uykusuzluktan...
Onedroplove Sarılık riski kaç haftaya kadar devam ediyor yani artık şu haftadan sonra sarılık olmaz gibi bir durum varmı
refiye Doktor ne zaman istiyorsa ver dedi. 3 saati gecirme demisti. Gunduzleri sık sık emiyor. Gece 3 saatte bir kaldiriyorum.