Yerfistigininannesi Merhabalar sevgili anne moderatörlerim foruma girince reklam çıkıyo bende hep kızımı sallarken müzik açıyorum reklamda sesli gelince kızım tam dalmışken uyaniyo buna bı çözüm var mıdır acaba reklamlar sessiz mi olsa foruma girmeye korkar oldum 🤭😬
Ankakusu35 Yerfistigininannesi reklamı izledikden sonra en altta google ın bu reklamı gösterme diye bişeyi çıkıyo bende geçen gün ordan kapattım sizin gibi izlerken bebeğim uyanıyordu bir daha reklam çıkmadı
Deletedmom507 Yerfistigininannesi aynen katılıyorum olur olmaz yerde açıyoruz ne var form da bakalım diye bir den yüksek sesle müzik çalması ile gözler üzerimize düşüyor
Anaogul Yerfistigininannesi vallahi artık girmek istemiyorum normalde bakamıyorum anca oğlumu uyuturken bakayım diyorum sürekli reklam sürekli reklam bu nedir ya
NaimeYilmaz Yerfistigininannesi Sevgili annelerimiz medya sesini kısmanız gerekiyor. Videolu/videosuz reklam diye bir seçeneğimiz yok maalesef. 🌺
Yerfistigininannesi NaimeYilmaz medya sesi müzik dinlediğimiz için sesli oluyo mecbur artık uyuturken açmam sonra bakarım foruma