ballilokmaninannesi @mhmt123 arkadaşın söylediği postun resmini attım canım bak dene istersen post sahibi fotoğraf atmış 10 günde baya azalma olmuş vallahi inanamadim görünce
Yasemin_06 mhmt123 yok cok fazla yakmiyo alisinca gidikliyo gibi oluyo sadece sureklilini korumaniz lazim.aciyo diye birakmadan
elizinannesi-19 mhmt123 arkadaşların bahsettiği postu bende gördüm ve hemen sipariş verip denemeye başladım. Şuan 2. Günüm bakalım sonuç ne olacak 🤷🏼♀️ Hindistan cevizi yağı kantaron yağı ve aloe Vera. Deniyorum işte bi umut
Senemmm11 elizinannesi-19 aloe Vera bitkisi evimde var onun jelini kendim çıkarıp karıştırsam olur herhalde öyle değil mi
Senemmm11 mhmt123 dimi bencede yapiyim bende bunu ya. Çünkü çatlaklar beyazlaşınca hiç geçmiyor diyorlar kırmızıyken deniyim 🤪
Senemmm11 mhmt123 heh aynen ben happymom da çatlamadım çatlamadım diye geziyordum bi doğurdum karnım genital bölgem bile çatlamış
mhmt123 Senemmm11 aynen ya bende her yerde söylüyordum yetmiyo gösteriyordum artık nazara mı geldi ne 😂😂