Momn Haftaya 3 aylık olcaz şimdiden kalkmaya çalışıyor yattığı yerden. Destekli oturmak için erken değil mi illa 4. Ayı mı beklemek lazım ki
nickimikili Momn her bebeğin gelişimi farklıdır benim oğlumda 3. Ayında kalkmaya çalışırdı 4. Ayında kalktı doktora danışmıştım o oturursa engellemeyin ancak siz oturtmayın demişti
Cancansmom Momn refleksi erken gelebilir, ama sen gene de oturtmaya çalışma. O kendi kendine takılsın :) Çünkü vücut ağırlığı beline çok yük yapar bu ayda. 4.ayda bile 1 dk dan fazla tutmayın diyorlar.
Emir123ali Momn 5 aylık yinede cesaret edemiyorum senin daha çok erken ğereyi batar allahh göstermesin
Emineyilmazz Momn 4 uygun olur. Orası burası batar beli yamulur vs diyenleri dinleme. Doktorlar bebek kendini hazır hissettiğinde oturtmamız gerektiğini söylüyor. Önerileri ise 4. Aydan sonra.
Senemmm11 Momn bizimde 3.ayımızı bitirmemize 3 gün var. Yatırıyorum kafasını bedenini kaldırmaya çalışıyo yatmamak için kalkmaya çalışıyo 🤣
surahasans Momn o kalkmaya çalışır zaten dümdüz yatırma sen de başı biraz hafada oturur gibi Dursun 🙂🙂 gönülleri olsun 😂