Prensesinannesiiii Bildiğiniz güvenilir, güzel olan bir sayfa veya butik var mı alışveriş yapabileceğim canım annelerrrrr öneride bulunun bakalım biraz 💃🏻💃🏻
asyanin_annesi Prensesinannesiiii kesinlikle locco giyim hem uygun fiyatlı hemde çok şık modeller var bayılıyorum ordan yaparım
Ysfm_20 Prensesinannesiiii instagrsmda butikmorr/hassa/ diye sayfalar var ordan alıyorum birde sefamerveden alıyorum
Bsramasal Prensesinannesiiii modaala Onuk giyim Şafak giyim nowan giyim bide ykzceylan bu butikleri tek geçerim sürekli alışveriş yapıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım
Ysfm_20 Prensesinannesiiii birde yazmayı unuttum sayfalarda önemli ama kesinlikle mira kumaş olan kiayeft alma inan çok kötü
Poncikbirannis Prensesinannesiiii tesettürlü değilim ama kendime sık sık ordan kıyafet alıyorum. İnsandan ihya giyime bakin cok kaliteli gerçekten aldığınız şey eskimiyor
Gulsah0408 Prensesinannesiiii modasah tesettur uygun ve guzel sulegiyim ama elizamoda diye bie site var kwsinlikle alisveris yapmayin tam anlamiyla gereksiz bir site resmen insanlarla alay ediyorlar
Gulsah0408 Papatyaseverrrr ben 2 yil oncesinde vermistim siparis ilk siparislerim gayet guzeldi devam ettim vermeye daha sonra bi ablamin kizi icin yuklu alisveris yaptim fakat kiyafetler yirtilmis sokulmus esnemis sekilde geldi iade almiyorlar degisim icinde rahat en az 3 ay ugrastim daha sonra tekrar siparis verdim kendime yine ayni sekil geldi yine degisim icin cok ugrastim o yuzden artik vermiyorum sikayet vara bak canim cogu kisi sikayetci zaten siteden
NiDaAli_o Ykzceylan modaala şafakgiyim lamelif bir de kardeşim hoopstore diye bir yer soylemişti uygunmuş
Dba Prensesinannesiiii alanur_moda_ankara die sayfadan alıyorum çok kaliteli ürünleri herkeze öneririm
Yusufpasa Prensesinannesiiii tesettürpazari.com Hem uygun fiyatlı hem de ürünleri güzel bence.Daha yeni alışveriş yaptım hatta.1 hafta bile bulmadan elime gecti.Modanisa biraz fiyat olarak karışık ama oradan da memnun kaldım.
Gulsah0408 Prensesinannesiiii yani ama bazi sitelerde guzel mesela.kodasah eedigim uygun ve kaliteli suanlik sorun yasamadim ben tofisa oda iyi