Meftunbiranne Merhabalar bebeğim 2 ay 5 günlük sürekli emmek istiyor bugün ilk defa emzik verdim sürekli olarak hala emme isteği ve emziğe hırslanıyor acaba aç mı diye endişeleniyorum emzik emerken siz nasıl alıştırdınız
iyikianneyim61 Meftunbiranne emzigi aliyormu yani.. ben doğar dogmaz direk verdim 10 ayligiz emzige devam emsik kurtarıcim benim
Cafede Meftunbiranne bende bugun verdim iki cocuguma da kullanmadim ama bu hic durmuyor emzik verdim bugun daha rahat sanki uyuya kalior geri uyanior 52 gunluguz bu arada geceleri hep agliyor bilmiorum neden 🤦🏼♀️
Emir123ali Meftunbiranne ellerini ağzına götürmüyormu sanki çok açmış gibi elini hiç ağzından çıkarmazdı sat başıda emzirirdim
TYE Meftunbiranne yaa benım bebegımde böyleydi fakat erkrn basladıgım için şuan iştahı tamamen gıtttı. Emme istegınıde emzıkten alıyor malesef. Vermemeye çalılıyorum uyku hariç
Eymenncik Biz doğduğu hafta verdik aynı memeyi emer gibi aldi ama agzindan cikarken cok hirslaniyo tutamadigi icin buyuk ihtimal tam kavrayamiyodur elinle bi kac sn tutup tam kavramasini saglayabilirsin
Bahar_N Ben ilk doğdugunda verdim aldı daha sonra istemedi bende başka emzik aldım araştırdım onuda bu gün vermeye başladım galiba başardım alıyo büyük rahatlık ya emzik valla
Seda_gul Bahar_N benim bebeğim de 55 günlük avent var tutuyor ama zorla birde bips denicem umarım tutar. Hangi siteden aldınız
Bahar_N Seda_gul trendyoldan emziğin ismini aynısını yazsanız çıkar benimde ilki avente çok benziyordu ama bu sevdi
Nurdane0435 Meftunbiranne ben doğar doğmaz verdim sütün varsa doyuyordur yani benimde 4 aylik 20 gunluk
bluekoala Meftunbiranne daha cok minikmiş bence sürekli verme. Sürekli seni emmek istemesi cok normal😍ilk aylarda cok acıkıyolar ve ikizinin arasında bağ o😍hem bağınızı güçlendiriyor hemde sürekli onu tatmin etmesine izin ver🥰ben 3.aydan sonra vermeye başladım oda çok çok nadir veriyorum. Alıştıgında da bırakması cok zor 🤦♀️