Denp Aysenur_1. Yarim litre sute 10 tane falan kuru incir ekle kaynat sonra blender yap her gun 1 bardak ic cnm guzel sut yapar Yada hibiskus cayi a lip tarcinla kaynatip icebilirsin oda guzel sut yapar
mucizemmm_ Aysenur_1 tunde 1 litre meyve suyu içerdim ananasli faydasi vardi en çokta su bol bol su iç beş aya kadar sutumu sağip doktum cçunku çok fazla oluyordu ateşlendigim bile oldu bi kaç kez çunku gunde 2 litre su içiyordum sonra buyuyene azalmalar oldu o zamanlarda meyve suyu ananasli onu içiyordum
Sevdasahinn Aysenur_1 ısırgan yaprağı Tane kişniş Papatya çayı Tere tohumu Anason Tane kimyon Rezene Bunları aktardan alıp karistiriyoemussun günde 1 tutam 1 defa demleyip iç çok güzel süt yapıyor inşallah sende de yapar tabiki en büyük etken su çok çok su iç ve bestlak damlayı da dene
Dlkhsna Humana emziren anneler için alırsanız o da işe yarıyor💕benim az az gelmeye başladı gbi tabi baska rezene çayları içtim,hurma incir bı sürü şey yedim en önemlisi sanırım stres yapmamak akışına bırakın Allah’ın izniyle gelir inşallah🙌
Aysenur_1 AyseBerraninAnnesi rezene içiyorum ama süt yapıyor mu tam anlayamadım ben galiba acemiliğimden kaynaklanıyor🙄
AyseBerraninAnnesi Aysenur_1 olsun canım hepimiz acemiyiz güzel dinlen bulgur ye bide kafana çok takma sütum az mı diye düşünme o artar kaç aylık bebişin 🧿🥰
Yunusemir Aysenur_1 ben incir reçelini terayağla kavurup yiyorum birde rezene çayı içiyorum tavsiye ederim 😇
94z-20u Aysenur_1 üzüm pekmezini tereyağında kavur ve ye internetde nasıl yapacağın yazıyor bakabilirsin baya faydası var
Meliiskan 1 adet çubuk tarçın 15-20 adet karanfili kaynatın ister sıcak ister soğul tüketin yanında kuru incir veya hurma ile birlikte için . Sıcak tüketildiğindr daha iyi oluyor öneri ile denedim bende süt yaptı . Denemekten zarar çakmaz .