Fatmaaaaa Merhabalar , 4 aydır bebeğimi kundaklıyorum ve artık bunu bırakmak istiyorum lakin bebeğim kundaksız kendini uyutmuyor ne yapabilirim ?
Mervea Fatmaaaaa oğlumda öyleydi 4. Ayda kundaksız yatırmaya başladım uykuya dalınca açıyordum kollarını bir kaç gün sonra gevşek bağlamaya başladım kollarını tam dalınca gene açıyordum 10 gün içinde tamamen kundajsız uyutmaya başladım uyuyacağı zaman uyku arkadaşını veriyorum sarılıp uyuyo
Eminegokhan Fatmaaaaa yarım kundakla başlayın bi iki gün yarm kundak sonra bi iki gün ilk önce bi elini ackta brakp kundak yapın birkaç gün sonra da diğer kolu açın ben o seklde braktrdm
DBsvn Mervea ya bende yapıyorum dediğinizide emziğini çıkarıyor eliyle 😂 çıkarınca uyanıyor onu napcam bilmiyorum
Sumeyye_161019 Benim kızım da 2 bucuk aylik bende kundakliyorum acaba iyi biseymi degilmi ve nasil biraktirabilirim
Sibel_ismet Sumeyye_161019 ben oğluma 2 buçuk Ayina kadar hiç yapmadım sonra buyukler tabi sagolsunlar yok sen yap böyle olmaz diye diye yapmaya başladım ama hiç istemedi zorladı biraz 😕çünkü elleriyle kendini uyandiriyordu şimdi 4 ayı geçti biraz alıştı kundaga ama arada ellerini serbest bırakıyorum eğer elleriyle çok fazla yüzüne değmezse bi daha kundak yapmiycam deniyorum yani
ikiprensesannesiiiii Bebeğin kemik gelişimini olumsuz etkiliyor diye ben hiç kundak yapmadım. Bebeğim de sıkıya gelebilen bir bebek değil zaten. Battaniyenin altına bile sokmaz ellerini
Sumeyye_161019 Sibel_ismet ya bwnim kızımda elleri seebest olunca uyandiriyor peki acaba nasik biraktirabilirim kundagi bilginiz varmi
Kbrmhmmd Sibel_ismet benim bebeğim 4 aylık 3.ayde bıraktık kundağı dedikleri gibi çoçuk kundak istemediğini belli ediyo benim oğlum önce kundak tan tek kolunu çıkartmaya baslamıs tı baktım bikaç gun sonre diğer kolunda çıkartmaya basladı bende artık kundak yapmıyorum ellerini açıyo yana rahatça uyuyo
Sibel_ismet Kbrmhmmd benim oğlum da aynı şekilde denedim ben de açık bırakmayı ama hemen uyandırdı kndini ve ne kadar da tırnaklarını kessem de çiziyo kendini cesaret edip henüz kundak yapmayı birakamiyorum
BonitaDau Ya benim kızımda kundaksız uyumayı bırak uyutamıyorum bile uykusu geldiği an gözlerini kaşıyor daha 3 aylık. Gözlerini kaşımaktan uyuyamıyor mecbur kundak yapıyorum nasıl yapcam bilmiyorum, sizlerinre öyle gözlerini kaşıma durumu var mı?