Ruzgar-sv Saatlerce memede kalıyor uyuyor uykusunu alıyor yerine yatınca uyanıyor meme de uyumasını nasıl engelleyebilrim😔 5 aylık
Neshuldem123 Ruzgar-sv aynı durum bende de var. Uyku eğitimine başlayacam bir kaç deneme yaptm yok arkadaş. Kızım sadece memede sakinleşiyor. Hayırlısı.
Meleginannesi88 Ruzgar-sv 10. Aydan bildiriyorum hala memede uyuyor ilk günden beri ama ben memnunum durumdan zaten bi süre sonra istesemde uyumayacak gerçi bu aralar biraz emip bırakıyoruz sarılıyorum pişpişliyorum yanımda uyuyor tadını çıkarmaya çalışın zamanla kendi uyku düzenini oluşturuyor 🌸
Ada2020 Ruzgar-sv bırak uyusun annesi ne güzel bence :) benim kızım da öyle uyuyor 7. Ayın içinde . En güzel zamanlar ben şikayetçi değilim bakış açısı 🙈
Ruzgar-sv Ada2020 işe başlicam birde doyup doymadığından emin olamıyorum memede uyuduğu için her emzirme süremiz bir saat bana zor oluyor
Ruzgar-sv Gizemgsm evet ya emmek istemiyor bende o şekilde emziriyor atak haftasıda deil huyu değişti çocuğun
EmirElifAnnesi Aynı durum bendede var memede uyuyor emerken yatağa yatırdım mi hop uyanıyor emzik de almıyor ama ben hemen yatağa yatırınca emzik veriyorum göğüs ucuyla emzirdigim icin meme sanıyor herhalde biraz emip çıkarıyor en azından bazen dalıyor uykuya 🙂