Hlyaeyp Oğlumun Birkaç gündür kafası terliyor 6 ay 20 günlüğüz biraz saçları uzadı o yüzden mi acaba bilmiyorum bi evhamlardım mama içirken terliyordu ama ilk defa 2 gündür uyurken de terlemeye başladı
Bebeklerm Hlyaeyp benim bebeğimde terliyor 2.ay kontrolünde dr genetik olabilir dedi 4 ay kontrolüne başka dra gittim d vitamini verip vermediğimi sordu tiroitte sıkıntı varmı topuk kanı alındımı dedi bende alındı dönüş olmadı dedim birşey demedi olabilir dedi
Kezban_demir90 Hlyaeyp merhaba benim oğlum 22 aylık hala terliyor 2 yaşa kadar normal dedi doktorumuz 🌺
Hlyaeyp Bebeklerm ayyy valla ne bileyim bi evhamlandım annelik çok zor valla hiç olmuyordu 2 gündür olmaya başlayınca telaş yaptım bende kullanıyorum d vtmini
ZumrAsel Hlyaeyp saçlardandir korkmayın bide havalar soğudu uyurken üstlerini kalın battaniyelerle örtüyoruz vs terliyo kafaları sirtlari. Benm kızımın da öyle ordan biliyorum yani.
Bebeklerm Hlyaeyp valla ya zor annelik hep bi telaş hep bi evham birşey olmaz herhalde iki doktora götürdüm önemsiz gördüler bi dr yetmedi 😀 korkma yoktur birşey
Beybi_si Hlyaeyp bicok bebekte oluyo sanirim o durum oglum da 4 5 aylikken basi terlerdi burya yazmistim normal benm bebegm de oyle diyenler cok olmustu suan 19 aylik 6. aydan sonra gecti